Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: сп. Осем за велоклуб Бициклет
Медиен преглед: сп. Осем за велоклуб Бициклет
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 08 Октомври 2015 10:32    Печат


Може би трябваше аз самият да напиша една статия за велоклуб Бициклет - един от по-новите и все още неизвестни субекти на родната колоездачна сцена, чиито основен "двигател" за момента е Тодор Грозданов. В последните месеци МТБ-БГ и Бициклет дори работихме заедно по една видеопоредица, чиито епизоди ще започнат да се появяват съвсем скоро, включително и в нашия сайт.

Докато обаче се занимавахме с това (а аз специално и с доста други неща), други общи приятели - екипът на сп. "Осем" - подготвиха кратко представяне на велоклуб "Бициклет" и макар то да е насочено към по-обща и широка аудитория, реших, че това е лесен и удобен начин читателите на МТБ-БГ също да научат нещо повече за дейността на клуба.

А дейността в момента е съсредоточена основно в областта на създаването на полезни видеоклипове, включващи съвети за сервизиране на велосипеда, както и засягащи някои други теми, включително подготвянето на аптечка или правилен реглаж  и носене на колоездачната каска. Всичко това можете по най-бързия начин да видите във видеоканала на Бициклет в YouTube. Имам тяхното съгласие да публикувам клиповете и в МТБ-БГ, така че скоро ще ви ги представя и поотделно...

Да се върнем към основната тема обаче - статията в сп. "Осем", която разказва за клуб Бициклет. Можете да я прочетете тук: http://spisanie8.bg/3782-помощник-за-велосипедиста.html А ако ви хареса, можете и да я споделите. ;)


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 08 Октомври 2015 13:54 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори