Начало Други Медиен преглед Медиен прглед: Първи впечатления на Pinkbike от Shimano XTR Di2
Медиен прглед: Първи впечатления на Pinkbike от Shimano XTR Di2
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 15 Март 2015 17:32    Печат


Shimano представи варианта с електронно превключване Di2 на групата си от най-висок клас XTR през лятото на 2014 г. Подобна стъпка бе напълно очаквана след прилагането на тези технологии в шосейното колоездене няколко години по-рано, но въпреки че някои веднага възприеха електронните скорости като нещо по-добро, други може би все още са скептични по отношение на такова решение. Какво мисли екипът на Pinkbike (по-специално редакторът с дългогодишен опит Ричърд Кънингам) след първата по-сериозна проба с новата група можете да прочетете тук (на англ. език):

http://www.pinkbike.com/news/shimanos-official-di2-xtr-launch.html


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 15 Март 2015 19:26 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори