Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Pinkbike на гости във фабриката на Formula
Медиен преглед: Pinkbike на гости във фабриката на Formula
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 21 Февруари 2015 16:03    Печат


Знаете ли, че първите дискови спирачки за планински велосипед, представени официално на пазара, са тези на италианския производител Formula? Това се случва през далечната 1993 г., но и до днес бих могъл да нарека тази марка една от водещите на пазара - винаги ще се намерят хора, които я оплюят или превъзнасят до небето, но за мен техните спирачки са силни, ергономични и с много добро тегло. Не е лесно да събереш всички тези качества в един продукт.

Не е и евтино, особено ако произвеждаш в Италия. Не изцяло, разбира се, но изненадващо е каква част от процесите, свързани с производството на спирачките Formula се случва действително тук, в Евпора.

Това само част от интересните подробности за Formula, които ще научите, ако прочетете статията в Pinkbike (на англ. език):

http://www.pinkbike.com/news/factory-tour-formula-brakes-2015.html


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 21 Февруари 2015 18:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори