Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Телескопичен кол за седалка и други нови продукти от Marzocchi
Медиен преглед: Телескопичен кол за седалка и други нови продукти от Marzocchi
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 31 Януари 2015 16:47    Печат

Не е учудващо, че повечето производители на окачване вече имат свои модели телескопични колове за седалка с намаляване на височината, защото в много отношение техният принцип на действие е сходен с механизми и технологии, използвани във вилките и задните амортисьори. Не е учудващо и това, че италианският производител Marzocchi след 2-годишни разработки в тази област, показа свой подобен продукт на тазгодишното велоизложение Core Bike Show.


Някои неща, включително името на продукта, още не са обявени, но най-важните характеристики вече са ясни:
- 125 мм ход
- прецизна изработка, хидравлична система, височината може да бъде намалявана произволно в рамките на хода, не е с фиксирани позиции
- дистанционен контрол чрез жило, като са налице два варианта - за вътрешен път през рамката или за външен
- лесно откачане на жилото от кола, в случай на транспортиране или друга ситуация, налагаща това.

Освен този продукт, на същия велосипед и в същото изложение бяха забелязани и нов заден амортисьор с пневматична пружина и множество настройки, както и съответстваща на него вилка.

Повече за тези новости можете да прочетете тук:

http://www.bikeradar.com/mtb/news/article/marzocchi-dropper-seatpost-350-fork-and-053-shock-first-look-43503/ (на англ. език)

http://dirtmountainbike.com/news/marzocchi-dropper-post-launched-will-cost-230.html#Yg3UREDKAoud14vB.97 (на англ. език)


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 31 Януари 2015 18:43 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори