Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Интервю с Андреу Лакондеги в Pinkbike
Медиен преглед: Интервю с Андреу Лакондеги в Pinkbike
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 11 Януари 2015 19:03    Печат

От години испанецът Андреу Лакондеги е една от най-големите звезди на фрийрайд, слоупстайл и dirt jump сцената, печелещ популярност не само с невероятното си каране, но и с яркия стил и индивидуалност извън трасетата. Богато татуиран, див, луд, безстрашен - от пръв поглед си личи, че Андреу влага изцяло душата си в карането, независимо дали се бори за медал, или просто кара за удоволствие в някой почивен ден. През 2014 г. Лакондеги спечели Red Bull Rampage - най-популярното и със сигурност едно от най-трудните фрийрад състезания в света, което е достатъчен атестат за формата и възможностите му.

Интервюто, което искам да ви представя, е взето от неговия приятел и фотограф Але ди Луло, който го познава отлично и е илюстрирал статията със страхотни снимки. По-важното е обаче, че научаваме някои интересни подробности както от ежедневието на Андреу, така и мнението му за фрийрайд сцената и за това какво той иска да се случва повече в нея. Пряко свързан с това е и проектът FEST, обединяващ неформални събития, фокусирани върху откривателството, върху все по-трудните терени, върху чистата радост от карането и вдигането на летвата върху естествени склонове, а не по изваяните слоупстайл трасета пред многохилядната публика.

http://www.pinkbike.com/news/andreu-lacondeguy-interview-2014.htmlAdd this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 11 Януари 2015 19:17 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори