Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Родени във фермата - Nicolai Bikes
Медиен преглед: Родени във фермата - Nicolai Bikes
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 03 Януари 2015 18:04    Печат


Да видиш как се правят велосипедите Nicolai означава да искаш да имаш такъв. Малко са марките, които са обкръжени от толкова култ, и все по-малко са тези, които правят рамките си ръчно в собствена фабрика.

Производствените цехове на Nicolai дори не приличат на такива отвън. Компанията се е настанила удобно в стари селскостопански сгради в изцяло селски регион на Германия и човек не би предположил, че точно там се помещава производство, което е известно в цял свят както с изключителното внимание към детайлите, така и със смелите иновации и технически решения.

Екип на Red Bull бе поканен там, за да заснеме какво и как се случва. Пет минути видео, колкото и да са недостатъчни за подобно нещо, все пак дават някаква представа:

http://www.redbull.com/en/bike/stories/1331637151436/born-on-the-farm-nicolai-bikes


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 03 Януари 2015 20:32 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори