Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Дани харт - интервю в сп. Dirt
Медиен преглед: Дани харт - интервю в сп. Dirt
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 21 Декември 2014 13:19    Печат

Може да сте прочели тук-там, може и да не сте, но през 2015 г. Дани Харт ще кара за отбора MS Mondraker. За младия британец, известен със стилния си и агресивен маниер на каране, тази промяна може би ще донесе нова мотивация и подходяща настройка за достигане най-сетне до победа в Световната купа, защото колкото и да е странно, човекът, известен с една от най-впечатляващите победи на Световно първенство, все още не е печелил кръг от СК и е крайно време това да се промени.


Какво мисли Дани за тази стъпка в кариерата си, за новия си велосипед и за предстоящия сезон, можем да научим от интервюто му в сп. Dirt, озаглавено "Следващата глава". Още по-интересното е, че освен до Дани, Dirt са се допитали и до неговия механик в тима на Giant, който е един от хората, познаващи най-добре състезателя и колоездача Харт, така че също има какво да каже.

http://dirtmountainbike.com/longform/danny-hart-interview-a-new-chapter


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 21 Декември 2014 15:09 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори