Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Възстановяване за ендуро състезатели
Медиен преглед: Възстановяване за ендуро състезатели
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 19 Декември 2014 19:38    Печат

В България ендурото май все още се възприема като дисциплина, в която хората карат лежерно и почти без да се напъват, а за професионално отношение към карането и тренировките за нея почти не може да става дума (с изключение на шепа участници, които се подготвят по такъв сериозен начин заради други дисциплини, в които се състезават). Всеки, който се е пробвал в нея обаче знае, че натоварването е много сериозно, умората се натрупва в големи количества и възстановяването на организма всъщност трябва да започне още по време на самото каране под формата на подходящи храни и напитки, и да продължи след него с пълноценна почивка. Върху всичко това, само че по много по-професионален начин от моите общи приказки, е фокусирана една статия в сайта enduro-mtb.com, която не е нова, но си струва да се прочете от всеки, желаещ да кара сериозно в тези, а и в каквито и да е други състезания.

Автор на статията е Дий Тидуел, който е професионален треньор в http://enduromtbtraining.com/ - сайт, насочен към спортисти, желаещи да постигнат по-добри резултати в дисциплината. В него можете да намерите и закупите специално разработена за ендуро състезатели тренировъчна програма, както и други интересни неща.
Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 19 Декември 2014 20:47 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори