Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Интервю с Манон Карпентър
Медиен преглед: Интервю с Манон Карпентър
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 07 Декември 2014 16:58    Печат

Да спечелиш в една и съща година Световната купа и Световното първенство е постижение, което много от най-известните спортисти в планинското колоездене все още не са успели да реализират, въпреки многото си други успехи. Младата спускачка от Великобритания Манон Карпентър през 2014 г. направи точно това... за втори път! Първият е в категория юноши, което може и да не е със същата тежест, но сезон 2014 в категория елит бе един от най-оспорваните, които сме виждали, така че в този аспект победите ѝ са още по-значими.

Затова мисля, че за много от читателите на МТБ-БГ ще е интересно да прочетат интервюто с нея, публикувано в Pinkbike през месец октомври 2014 г. Освен че ще научите интересни неща за самата състезателка на отбора Madison Saracen, в разговора с нея има и доста ценни съвети за всеки млад и талантлив спортист (независимо от пола и дори от дисциплината), а също и интересни детайли за британската DH сцена.

http://www.pinkbike.com/news/interview-manon-carpenter-2014.htmlAdd this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 07 Декември 2014 18:57 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори