Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Няколко ревюта за интересни продукти в Pinkbike
Медиен преглед: Няколко ревюта за интересни продукти в Pinkbike
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 10 Февруари 2015 10:31    Печат

Pinkbike понастоящем е най-голямата медиа за планинско колоездене в света и да се обхване и следи изцяло богатото им съдържание е почти немислимо, макар че може би има и такива запалени фенове сред читателите на МТБ-БГ. За всички останали обаче, които може и да са пропуснали някои доста интересни статии, подготвих следващия списък от връзки към интересни ревюта на продукти през 2014 г., които можем да намерим и на българския пазар. Не претендирам за изчерпателност, тъй като до тези статии достигнах чрез ежемесечния бюлетин за най-интересни публикации, който получавам от Pinkbike, но във всички случаи е по-полезно да сте информирани за тези продукти, така че приятно четене (на англ. език):


DVO Emerald - Не можете да сбъркате обърнатата вилка с лъскави, анодизирани в зелено горни тръби, но какви са впечатленията на Pinkbike от нея?
http://www.pinkbike.com/news/dvo-emerald-review-2014.html

Trek Slash 9.8 - Не вярвам да видим този велосипед на живо в български магазин, но ако дотолкова се увлечете по него след ревюто, сигурно може да бъде поръчан и доставен чрез вносителя на марката за България. ;)
http://www.pinkbike.com/news/trek-slash-98-review-2014.html

Sram Gude RS - Новите четирибутални спирачки на Sram, предназначени за всякакъв тип каране, но особено за АМ/ендуро, имат претенцията да решат много от проблемите, които потребителите свързват с моделите Elixir на Avid, като запазят положителните качества и предоставят повече спирачна сила.
http://www.pinkbike.com/news/sram-guide-rs-brake-review-2014.html

Nukeproof Mega AM 275 - Британската марка със сигурност вече е доста популярна в България, а от 2014 г. АМ/ендуро велосипедите ѝ са с 27.5-цолови колела.
http://www.pinkbike.com/news/nukeproof-mega-am-275-review-2014.html

Schwalbe Magic Mary - За всеки почитател на дисциплини като спускане и ендуро този модел на германския производител е една от гумите, които си струва човек да пробва. Поне такъв е изводът от ревюто.
http://www.pinkbike.com/news/Schwalbe-Magic-Mary-Review-2014.html

SR Suntour Auron - АМ/ендуро вилката на Suntour е достатъчно интересен продукт сама по себе си, а по-ниската цена в сравнение с повечето конкуренти прави още по-важен въпросът доколко  тя се справя на ниво и струва ли си да инвестирате в нея. Отговорът на Pinkbike можете да прочетете тук:
http://www.pinkbike.com/news/sr-suntour-auron-fork-review-2014.html

Sram X01 DH - новата група компоненти на Sram, предназначена специално за спускане.
http://www.pinkbike.com/news/sram-x01-dh-review-2014.html

Specialized S-Works Enduro 29 - Винаги е интересно, когато някой споделя впечатления от велосипед, струващ над 9000 щатски долара. Това обаче не е единственото достойнство на топ-модела на Specialized - даже може да се каже, че с него компанията смело премести границите за 29ки от гледна точка на ход на окачването, геометрия и цялостно поведение.
http://www.pinkbike.com/news/specialized-enduro-s-works-29-test-review.html

Santa Cruz Nomad - Най-новото поколение на този популярен (и бих казал легендарен) модел на калифорнийския производител е сред велосипедите, които през 2014 г. зададоха новите линии и тенденции в сегмента АМ/ендуро. 27.5 колела, 165 мм ход на окачването и геометрия, оптимизирана за спускане и по най-трудните терени. Е, и цена около 10 000 щатски долара. Хлъц!
http://www.pinkbike.com/news/santa-cruz-nomad-review-2014.html


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 10 Февруари 2015 12:16 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори