Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Pinkbike на гости във фабриките на Trek
Медиен преглед: Pinkbike на гости във фабриките на Trek
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 23 Ноември 2014 16:26    Печат

Туровете в офиса и/или фабриката на един или друг производител винаги са интересни, винаги има какво да научи човек. Това важи в особена степен, когато става дума за един от най-големите и реномирани американски производители.

Компанията започва бизнеса си през 70-те години на 20 век, разраства се до №1 в САЩ, но това, с което все още може да се похвали, за разлика от повечето си конкуренти с подобен обем продукция, е че част от производството все още се извършва в двете им американски фабрики. Наистина, тази част е малка и засяга най-вече 2-3 топ-модела, но както ще разберете и от статията, понякога това е по-важно, отколкото може да си представи незапознатият наблюдател. Отделно от това производство, но и в пряка връзка с него, се намират развойния център, отделението за сглобяване и поддръжка на състезателни велосипеди за спонсорираните от Trek отбори, а покрай това компанията започва да предлага и поръчкови велосипеди за тези крайни клиенти, които имат най-високи и индивидуални изисквания.

Отделно звено в Калифорния се занимава с окачването и тунинговането на вилки и задни амортисьори, така че те да работят оптимално с рамките на Trek. И още, и още... на английски език в Pinkbike:

http://www.pinkbike.com/news/doing-it-our-way-trek-factory-visit.html


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 25 Ноември 2014 10:37 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори