Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Български колоездачен съюз - интервю с Евгений Димитров
Медиен преглед: Български колоездачен съюз - интервю с Евгений Димитров
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 17 Май 2014 06:55    Печат

Сагата в Българския колоездачен съюз продължава. Кой крив, кой прав, това могат да решат само овластените за целта органи, но доста неща за позицията и проблемите на новото ръководство можете да научите от това интервю във вестник "Телеграф" с Евгений Димитров, новоизбраният председател на спортната колоездачна федерация.

До нас интервюто достигна чрез Facebook, благодарение на Concept Creative. Авторското право не ни позволява да го копираме дословно, затова ще цитираме статуса на нашите приятели, който съдържа и линк за изтегляне на сканирано копие от интервюто.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=735935616458654&set=a.381382438580642.99862.346530572065829


Concept Creative
Интервю с Евгени Димитров във вчерашния брой на в-к Телеграф. За съжаление отново с отрицателен привкус, но с надежда за добро бъдеще. Можете да видите статията във висока резолюция тук:
https://www.dropbox.com/s/zvhc8jtqf6tl7kn/P5133778.JPGAdd this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 17 Май 2014 07:47 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори