Начало Други Интервюта Случайни десет | Нено Делирадев
Случайни десет | Нено Делирадев
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 16 Юли 2017 06:26    Печат

Ако не познавате Нено Делирадев, може би е крайно време да се запишете в някое от каранията, които той организира чрез сдружението Biking Tours (редовно публикуваме информация за тях в раздел Събития). Като се има предвид, че покрай тези  турове с приключенски привкус той става популярен сред все повече хора, решихме, че ще е интересно да му изпратим от нашите десет случайни въпроса, а пък той се съгласи на драго сърце да отговори на тях.


Снимка: Атанас Гинев

8. Четеш ли байк списания?

Не

34. Колко велосипеда имаш и какви са?

Един - RAM HT ONE с V-brake. :)

69. Къде би искал да караш в чужбина?

Италия

79. Хъркаш ли?

Засега не!

22. Можеш ли да сглобиш сам велосипеда си?

Моят да, защото е нисък клас.

Реклама

98. От колко време следиш MTB-BG.com?

4-5 години

83. Каква защитна екипировка носиш обикновено?

Каска и наколенки.

95. Идеалният за теб велосипед?

Всички са ми идеални. Нямам конкретни предпочитания.

32. Кои са слабостите ти?

Жените.

51. Имаш ли девиз или правило в живота?

Не.

Ако отговорите ви се струват твърде кратки и "делови", това е едното лице на Нено - прям и конкретен, без излишни приказки и украсявания. Отново ще кажем, че другото му "аз" можете да видите край лагерния огън след цял ден каране по интересни пътеки и маршрути.


Add this to your website

Коментари

avatar vlp
0
 
 
10-те случайни въпроса по никакъв начин не разкриват що за човек (машина) всъщност е Нено. Радвам се че го познавам. Този човек променя всякакви представи в маунтийнбайка - живо вдъхновение!
avatar friz
-2
 
 
Какъв е тоя коментар да не сте гаджета? Едва ли не ако не е бил Наньо нямаше да караме планински велосипеди... тц тц(нищо лично не познавам и двама ви, но такива хвалебствени слова... айде няма нужда)
avatar vlp
+2
 
 
Е защо веднага с хейтърството? Това занимание (планинското колоездене) заради което всички влизаме в този сайт е преди всичко удоволствие и хоби. Така че да ми определяш какво да пиша, че и предположения кой на кого какъв е - е ето това е "айде нема нужда" . Сега да не вземеш да заформиш тука дискусия с лични нападки и прочее - пак няма нужда. Карай си колелото, кефи се, че сезона взе да си отива. Аз лично това смятам да правя. Наздраве!
avatar emmoto
0
 
 
Имам удоволствието да познавам Нено лично,и да,той е човека,който наистина ме запали по планинското колоездене!Доста съм научил от него и смея да твърдя,че карам добре благодарение на него!Този човек винаги ме е зареждал с енергия когато съм карал с него.Никога нищо не е липсвало на негов трип.Жив и здрав да си менче!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 16 Юли 2017 06:40 )
 

Партньори