Начало Други Интервюта Видеоинтервю за Световното първенство във Вал ди Соле
Видеоинтервю за Световното първенство във Вал ди Соле
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 14 Септември 2016 23:09    Печат

Поговорихме си с Боян Шахов (Пупи), Данаил Ангелов и Стиви Гатев за световното първенство 2016 по спускане и 4Х във Вал ди Соле, за участието и представянето на българския национален отбор там и за други интересни неща...


Add this to your website

Коментари

avatar 4getcredo
0
 
 
Пупинатора с чаша, а останалите... с чашчици :D
avatar ktt2000
0
 
 
Доста впечатляващо интервю!Все пак е Световно първенство! От Стиви се чуха и няколко добри думи за механика на отбора Любомир Тодоров! Поздравления за теб и целия отбор!
avatar zero knowledge
0
 
 
Хубаво наблюдение за липсата на виражи, това насърчава хората да се научат да завиват ;)

Иначе 2007-ма едно от големите бедствания и шашкания в историята беше в Шампери, но пък тогава един от българите даде 71-во време на сектор 2 =)
avatar cholla
+1
 
 
Оптимизъм да не се бърка с реализъм, у нас в БГ освен липса на ниво има и липса на истински ДХ трасета.
avatar zero knowledge
0
 
 
С по-трудни трасета и нивото би се вдигнало, но в момента липсват дори трудни участъци. Ако карачите не търсят да карат трудни линии, прогрес трудно ще има.
avatar cholla
0
 
 
Много Точно.
Малко се строи и всеки иска на готово. На всичкото разнообразие от релеф, терен и 4ри сезона си е чист позор, че след повече от 20 години БГ планинско колоездене сме на почти същото ниво. Локални "живи" трасета създадени от каращи, а не ски курорти е липсващия елемент от пъзела, релефа на повечето ни големи градове предлага идеални възможноси за трудолюбиви и предприемчиви люде. Карането идва с копането и не е толкова срамно дело, факт е че дори "Протата" си копаят редовно, справка Хардлайн трасето от тази неделя.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 14 Септември 2016 23:20 )
 

Партньори