Начало Други Търговски съобщения Tест райд на нови модели електрически велосипеди DRAG на 20 октомври
Tест райд на нови модели електрически велосипеди DRAG на 20 октомври
Написано от Веломания    Вторник, 16 Октомври 2018 10:40    Печат


Безплатен организиран тест райд на електрически велосипеди DRAG ще се проведе тази събота, 20 октомври от 11:00 часа край хотел „Хилтън” в София. В DRAG твърдо стоим зад каузата за активен начин на живот и екологично чист транспорт.


Заповядайте тази събота в шатрата на DRAG на алеята в дясно на хотел „Хилтън”, от страната на ул. „Астана”, където ще имате шанса да изпробвате възможностите на електрическите велосипеди DRAG: ION, Escape, MotivE.

Запишете се предварително за Организирания тест райд с лично съобщение до Фейсбук страницата на Drag Zone или елате на място!

Дата и час: 20 октомври 2018 г. от 11.00 до 17:00 часа
Място: Алеята в дясно на хотел „Хилтън”, от страната на ул. „Астана”

Велосипедите, които ще тестваме:

Всички електрически модели велосипеди на DRAG са окомплектовани със Shimano STEPS системи за асистиращо задвижване. 250-ватовият електрическият двигател е разположен в областта на курбелите/средното движение и работи само когато е необходимо. С Shimano STEPS без усилие може да поддържате скорост до 25 км/ч дори при интензивно изкачване, а литиево-йонната батерия ще ви осигури часове каране преди следващото зареждане.

Нашето предложение:

Предлагаме ви шанс да изпробвате новите електрически велосипеди DRAG преди да влязат в продажба в началото на 2019 година. Независимо дали вече сте запознати с ползите от е-байковете, или ще го направите тази събота на тест райда, ние ви даваме възможност да капарирате избран от вас модел с отстъпка.

Капарирайте вашия електрически велосипед DRAG до 31 октомври и се възползвайте от 10% отстъпка от цената - както във физическите магазини на Drag Zone, така и в онлайн магазина, като оставите съобщение на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или се обадите на телефон 0884 07 39 16.


ION Trail PRO DI2. 150 мм ход на предницата, 65° челен ъгъл и 450 мм дължина на стойките на веригата и вече имате един велосипед за агресивно планинско каране, но ние не спряхме дотам и интегрирахме Shimano STEPS електрически мотор в рамката. Така ION може да ви отведе на места, където не сте били досега. ION  е чистокръвен електрически велосипед, способен да пребори и най-тежките изкачвания и дарен с геометрия, която ще ви накара да се чувствате уверени и на най-техничните спускания.

Модел 27.5 ION Trail  - 5290 лв.
Модел 27.5 ION Plus – 4590 лв.


Escape ADVANCED. Мислили ли сте за начин как да избегнете градските задръствания без усилие? Escape е това, което търсите. Велосипед с интегриран Shimano STEPS електрически мотор, геометрия, която ви дава свобода при каране в градски условия и детайли, които ще ви впечатлят. Escape ви дава свобода.

Модел 29 Escape Advanced – 3590 лв.
Модел 29 Escape Sport – 2990 лв.


MotivE. Електрическите велосипеди са бъдещето на придвижването в градска среда. MotivE предлага бърз, лесен и надежден транспорт до работното място с мисъл и грижа за околната среда.

eMotive STEPS I-8 Di2 – 3290 лв.
eMotive STEPS I-7 – 2990 лв.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 17 Октомври 2018 10:41 )
 

Партньори