Начало Други Търговски съобщения Представяне на новата гама велосипеди DRAG за 2019 г.
Представяне на новата гама велосипеди DRAG за 2019 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 02 Август 2018 13:20    Печат


На 23 и 24 юли в гр. София, Веломания ЕООД направи първо представяне на новата колекция велосипеди DRAG за сезон 2019. За поредна година интересът към новите модели велосипеди DRAG беше голям - на представянето присъстваха над 40 от водещите фирми в бранша от цяла България.

Очаквано най-голям интерес предизвикаха планинските велосипеди. Следвайки неизменно световните тенденции, в колекция 2019 на велосипеди DRAG се откроиха електрическите МТВ велосипеди. С агресивна геометрия и снабдени с електрически мотор SHIMANO, тези модели определено привлякоха интереса на аудиторията. Представителите на DRAG в този сегмент са моделите ION и Escape.


Друг интересен концептуален модел за 2019 г. са ендуро твърдаците с възможност за монтаж на 27.5“ или 29“ капли, както и с „Плюс“ размер гуми. Приятната  изненада тук дойде от изцяло възобновения модел Shift.

Серията DRAG Hardy също бе представена в изцяло обновен вид, като сега Hardy е с нова окомплектовка във всичките си варианти, както и обновена геометрия, която позволява още по-агресивно каране. Наблегнахме и на детайлите, като сега Hardy е с вътрешен път на жилата, за да се запази изчистеният дизайн, както и преден дерейльор с фронтално дърпане.


Един от флагманите на DRAG, модела C1, който е на пазара над 15 г., също ще излезе в нови цветове и окомплектовки за 2019 г.

В сегмента детски и юношески велосипеди, където DRAG е безспорен лидер в последните години, се доразвива концепцията KIDFIT, като вече в цветовете на велосипедите се предлагат и подходящи каски, ръкавички, бидончета за вода.


За поредна година има и революция при шосейното колоездене. Моделът DRAG Celerra е новият състезателен шосеен велосипед  с изцяло безжичен монтаж и максимално олекотена карбонова рамка. Изработен е на базата на обратната връзка от атлетите на професионалните континентални и интерконтинентални отбори, които се състезават с велосипеди DRAG.

Представени бяха и новостите от световните чарки за части и аксесоари, на които Веломания ЕООД е официален представител за България. Сред тях се нареждат BELL, GIRO, MAVIC, SCHWALBE, CRANK BROTHERS, SIGMA, LOOK.

За завършек на презентацията бяха запазени новите компоненти и аксесоари за 2019, както и линията за екипировка за колоездене DRAG Gear.


Всички представени модели велосипеди DRAG, както и новостите при водещите марки за екипировка и аксесоари, предполагат един доста интересен сезон за веломаниаците в България.

Повече информация относно новите модели велосипеди DRAG, както и всичко необходимо за велосипедния спорт и хоби, може да намерите в официалните ни информационни канали и на място в магазини DragZone и онлайн на dragzone.bg:

https://dragbicycles.com/publication/2019/#book/ (каталог)

dragzone.bg

Facebook

Instagram


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 02 Август 2018 13:53 )
 

Партньори