DragZone Bike fitting tour 2018
Написано от Веломания    Вторник, 05 Юни 2018 07:12    Печат

През месец юни DragZone организира обиколка под наслов „DragZone Bike fitting tour”. Специалистите на DragZone ще посетят 5 локации, където ще се предлага услугата bike fitting.

Bike fitting e настройката на велосипеда спрямо колоездача - постигане на оптимална позиция на тялото чрез регулиране на частите на велосипеда.

Bike fitting–ът е настройка на велосипеда не само за ефективност и комфорт, но и за намаляване на съпротивителните сили и максимално увеличаване скоростта на велосипеда, както и намаляване на риска от нараняване.

Ние в DragZone сме запалени колоездачи, точно като Вас, и знаем, че настройката на велосипеда е много важна. Затова предлагаме тази услуга в магазините на DragZone, за да създадем нещо специално за Вас - велосипед, който действа като естествено продължение на тялото ви, перфектно пригоден и абсолютно балансиран.


За bike fitiing услугата, желаещите трябва да си запишат час в онлайн формата (https://goo.gl/2B1CkY) или в магазините на DragZone в съответния град. Побързайте, защото броят на хората, които ще могат да се възползват от услугата на място е ограничен!

19.06 Пловдив

20.06 Бургас

21.06 Варна

27.06 Сандански

28.06 Враца

** Датите могат да претърпят промяна**

В София bikefitting се извършва целогодишно в магазин DragZone Витоша на бул. Симеоновско шосе 4А.

За запазване на час - 0884 741 421 - Пламен Ганчев


Предлагат се няколко вида fitting:

  • Fitting само парчета за педалите – 30 лв.
  • Fitting измерване на тялото и печат на хартиен носител – 40 лв.
  • Fitting измерване на тялото и настройка на велосипеда – 60 лв.
  • Цялостен fitting – 80 лв.

Освен да се възползват от услугата bike fitting, по време на обиколката любителите на колоезденетo могат да получат детайлна информация относно шосейните велосипеди, които предлагаме - Firebird, Bluebird, Omega, Pro Race и Master. Също така ще могат да се разгледат най-новите продукти от Mavic (капли, гуми, обувки), Rudy Project (очила), SIDI  шпайкове), ROTOR (powermeter) и LOOK (велосипеди и педали).

Очакваме ви!

Побързайте и се запишете: https://goo.gl/2B1CkY


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 05 Юни 2018 07:20 )
 

Партньори