Гети Tashev Direct Cordura
Написано от dimibike.com    Сряда, 11 Януари 2017 19:08    Печат


Tashev Direct Cordura са сред най-здравите гети на пазара, изработени изцяло от Cordura®, което ги прави високоустойчиви на протриване и износване. 100% водоустойчиви, предотвратяват проникване на сняг, вода, камъчета и прах в обувките. Дори при сурови зимни условия, може да разчитате на тяхната защита години наред. Дължината им се регулира от двете страни с токи. Подходящи и за колоездачи които обичат да карат в сняг. Произведени в България.

Ще ги намерите в Dimibike.com: https://www.dimibike.com/turizam-ekipirovka/geti/geti-tashev-direct.htmAdd this to your website

Коментари

avatar victortrt
0
 
 
Полезен аксесоар, но някой има ли инфо дали по-марковите зимни туристически панталони нямат "фабрично" сложени вътрешни гети, които захващат обувката отвън и се застопоряват.
Тези гети обаче са супер за колоездене, защото позволяват панталонът да е по-лек, дишащ и т.н. То и за ходене важи това, но е по-различно.
avatar admin
0
 
 
Дори и панталонът ти да има такава вътрешна подплата, при газене в сняг е добре да имаш и отвън изолация. Още повече, че тези на панталоните в повечето случаи са с ластик и не е невъзможно да се вдигне нагоре. А пък колоездачните панталони обикновено нямат такъв вътрешен крачол.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 11 Януари 2017 19:20 )
 

Партньори