Начало Други Търговски съобщения Shockblaze с нова електронна платформа за онлайн поръчки от 11 април
Shockblaze с нова електронна платформа за онлайн поръчки от 11 април
Написано от Макском    Четвъртък, 07 Април 2016 20:04    Печат


Брандът Shockblaze е познат на много от запалените колоездачи в България като топ бранд на един от най-големите производители на велосипеди в Източна Европа – Maxcom, част от пловдивския холдинг MAXEUROPE. Историята на марката Shockblaze започва в средата на 90-те години на миналия век в Италия, като бутикова серия велосипеди за планинско колоездене. Основателят на марката е запаленият по BMX и планинско колоездене състезател - Марко Дал Мас, който собственоръчно създава първия велосипед за планинско колоездене Shockblaze. През годините Маркo, успява да разработи и разшири работилницата си за велосипеди и през 2008 година сключва стратегическо партньорство с българския производител - Maxcom. Това партньорство  ни позволи да обединим най-добрите постижения на инженерите и дизайнерите от Трeвизо, Италия с опита в серийното производство на пловдивския производител.


Следващата стъпка от развитието на Shockblaze е изцяло новата платформа за онлайн пазаруване www.shockblaze.com, която ще предостави нови възможности за директен контакт на клиента със завода производител. Потребителят ще има възможността да се свърже и обсъди всяка стъпка за правилния избор на велосипед. Екипът на Shockblaze ще може да предложи техническа помощ при повреда и сглобяване и пълно съдействие изцяло онлайн.

Онлайн платформата ще предложи на своите потребители удължена гаранция след онлайн регистрация и 30 дни право на връщане на закупения продукт. В допълнение, www.shockblaze.com гарантира бърза, точна и безпроблемна доставка до всеки адрес в страната. За да гарантираме безупречността на велосипедите Shockblaze, те се тестват в собствен изпитателен център и от професионалния отбор на марката, във всякакви условия и терен.


И разбира се, ние Ви обещаваме най-добрата цена за най-добрия велосипед. Без дистрибутори, без посредници и допълнително оскъпяване. Онлайн платформата www.shockblaze.com Ви предоставя емоцията от избора на велосипед само на един клик разстояние! С нея е наистина толкова лесно да избереш и закупиш точния велосипед бързо, лесно и удобно. В допълнение за нашите клиенти, ще предложим същите цени и модели и във фирмени магазини на МАXEUROPE в:

  • Пловдив, веломагазин „MAXEUROPE”,  ул. Голямоконарско шосе, №1
  • Пловдив, веломагазин „НОВА“ на ул. Брезовско шосе №133 /търговски център НОВА/
  • София, веломагазин „MAXBIKE” на бул. Тодор Каблешков №53. /търговски център Friends/

Платформата за онлайн пазаруване www.shockblaze.com ще стартира на 11 април.


Add this to your website

Коментари

avatar victortrt
0
 
 
Тръгна вече /има и цени/ и има доста добри предложения, които или ги нямаше до сега по магазините или нямаше наличности.
Има какво да се желае откъм съответствие между снимки и описание, но се предполага описанието да е вярно.
avatar adasha
0
 
 
Всичко изглежда чудесно, ама цени не видях никъде.
avatar admin
0
 
 
Цените се виждат още на страницата за преглед на велосипедите (над снимката на всеки велосипед), както и при детайлната страница за всеки модел (горе вдясно под името).
avatar adasha
0
 
 
Благодаря, явно проблема е в таблета ми, на PC-то всичко е както трябва.
avatar vampum
0
 
 
И ако изпращаха велосипедът с точните компоненти написани в описанието на сайта,а не с по ниски,ако го изпращаха с попълнена гаранционна карта и номер на рамата,ако ги проверяваха преди да ги изпратят както твърдят,а не да търся сервиз от кашона още цена нямаше да имат.Не да ми отговарят за тази цена какво да искам повече и има грешка в описанието на компонентите в сайта.А за драскотините по велосипедът да не говорим...
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 07 Април 2016 20:35 )
 

Партньори