Начало Други Търговски съобщения DRAG стана генерален спонсор на Купата на Франция
DRAG стана генерален спонсор на Купата на Франция
Написано от Drag    Понеделник, 27 Април 2015 19:28    Печат


DRAG Bicycles сключи договор за спонсорство с Френската колоездачна федерация в началото на тази година. С това българската компания бе обявена за спонсор на DN2, DN3 и Женска колоездачна дивизия във Франция.

Едни от най-мащабните шосейни надпревари в Европа ще бъдат брандирани с логото на компанията за велосипеди, както и с дъщерния й бранд COX Components.


Coupe de France DRAG Bicycles е сред най-големите събития в спортния календар на Франция. Манон Саури, шампионката на Франция за 2011 г., е победителката в първия манш на дамската серия състезания. Тя се класира трета в третия етап на шосейната надпревара, която се проведе на 6 април. Четвъртият манш на Купата на Франция DRAG Bicycles е на 1 май.

Българският производител спонсорира и популярния френски шосеен отбор,  който тази година чества  80-ата си годишнина. Официалното наименование на отбора е Martigues SC DRAG Bicycles. Първата сезонна победа за отбора от DN2 и DN3 отбеляза Сами Ориняк на Grand Prix de Montauroux. Martigues SC DRAG Bicycles обединява 17 колоездачи, които се подготвят активно за националните френски състезания. Един от тях е и олимпийският състезател Радослав Константинов.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 27 Април 2015 19:36 )
 

Партньори