Начало Други Търговски съобщения Cross е спонсор на сръбски велоклуб
Cross е спонсор на сръбски велоклуб
Написано от Cross    Четвъртък, 14 Август 2014 13:37    Печат

Велосипедите Cross са добре позната марка от години в България. Качеството на продуктите ги прави все по-търсени и в Европа, като не е учудващо че някои от байковете се използват и за състезания, където завоюват призови позиции в класиранията.

На 5 юли 2014 г. се проведе кръг от Балканската купа в гр. Crna Trava, тазгодишен домакин на състезанията SERBIA OPEN. Проявата бе важна, тъй като носи UCI точки за квалификациите на Олимпиадата в Рио де Жанейро 2016.


Един от участващите отбори бе и Клуб Орлович, а именно техен спонсор е фирма Крос, като една от формите и на подкрепа бе предоставянето на специално подготвен за състезанието велосипед Traction 29”.

 

Байкът бе прилежно произведен, като вместо със стандартната спецификация, в частност беше оборудван с пълен комплект Shimano XTR.

 

 


Велосипедът се представи достойно, преодолявайки трасето и специфичните му елементи без никакви технически проблеми, осигурявайки позиция в челните редици на участниците.

 

 

 

В крайна сметка Клуб Орлович  завоюва второ място в отборното класиране, издигайки своето реноме и утвърждавайки качествата на велосипедите Cross.Add this to your website

Коментари

avatar rastawarrior
0
 
 
Бахти пропадняците, всичйи знаем, че в БГ нивото е по-ниско но да бяха спонсорирали и тук! Ще си останем последна дупка на кавала докато родния бизнес орави така, Драго Кузов из Украйна, Крос в Сърбия, Рам из Европа, Спринтаджиите също се скръндзат
avatar pr3d4t0r
0
 
 
Можеш да провериш колко провалени състезания има в България - ХСО е олимпийски спорт и има отделени пари, въпросът е къде отиват ; - ) Бизнес логиката на изброените от теб фирми е в този случай разбираема след като у нас липсват професионални състезания.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
 

Партньори