Начало Други Търговски съобщения BIKESPORT празнува своя първи рожден ден!
BIKESPORT празнува своя първи рожден ден!
Написано от Bikesport    Сряда, 17 Октомври 2012 10:42    Печат

На 17-ти октомври електронен магазин BIKESPORT става на 1 година. Точно преди една година  стартирахме нашия електронен магазин  с богато портфолио на велосипеди от трите бранда Shockblaze, Ferrini  и Sprint,  голямо разнообразие на части,  велоаксесоари и спортни стоки от 65 търговски марки. Основната  концепция, която бе заложена, е да се съберат  на едно място спортни продукти на отделни платформи от различни ценови класове.

Тази една година премина в  непрекъсната  оптимизация на работата, креативност и стремеж в това нашите клиенти да останат максимално доволни. През тези 12 месеца  BIKESPORT.BG непрекъснато увеличаваше своето портфолио от продукти и се превърна в една от водещите платформи за онлайн търговия на велосипеди и велокомпоненти. В BIKESPORT може да се екипирате напълно за любимия ви спорт или да добавите желания аксесоар към вашето оборудване. Благодарение на  лесната  навигация, пазаруването става бързо, без да се прави допълнителна  регистрация.

Екипът на нашия електронен магазин благодари на всички свои клиенти и почитатели за подкрепата през тази година и им пожелава много здраве и щастливи мигове. По случай празника BIKESPORT обявява 10 % намаление на всички велосипеди, части и велоаксесоари. Отстъпката важи от 17 до 27 октомври 2012 г.

Посетете ни и вижте нашите велосипеди: http://bikesport.bg/bg/products/c/велосипеди/планински велосипеди/b/shockblaze


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 17 Октомври 2012 10:59 )
 

Партньори