BIKESPORT – 3, 2, 1, Старт!
Написано от Макском    Понеделник, 17 Октомври 2011 16:29    Печат

„Live Active” – това е мотото на най-новия електронен магазин за велосипеди и спортни стоки BIKESPORT.BG. В него може да намерите голямо разнообразие от велосипеди Shockblaze, Ferrini и Sprint, пълен асортимент на части и велоаксесоари от всякакъв клас и  спортни стоки за 14 вида спорт, представени от 65 търговски марки.

Уникалността на BIKESPORT се крие в концепцията, която събира на едно място спортни продукти на отделни платформи от различни ценови класове и същевременно комбинира пълно екипиране за даден спорт. Освен велосипедите в различни ценови класове, нашите клиенти могат да открият и изключително богато портфолио от части за велосипеди и велоаксесоари . Добре развитата сервизна мрежа на холдинга от друга страна гарантира, че закупените стоки ще бъдат бързо и най-вече качествено обслужени близо до клиента, в случай че това се наложи. Другите спортове в електронния магазин също са силно застъпени с над 500 продукта на склад. Puma, Kappa, Wilson, Head, Primus, Craft, Mammut, Regatta, Dachstein, Carrera и много други са само част от портфолиото със световно известни марки с гарантиран произход, които допълват стратегията на BIKESPORT да предлага качество във всяко едно отношение.

От функционална гледна точка, BIKESPORT предлага изключително динамични възможности за сортиране на артикулите, с цел максимално улеснение на клиента. В началната страница може да изберете, дали да влезнете през категории или през търговски марки. Ако влезнете през категории, ще имате възможност да сортирате продуктите „по марка”, „по цена” и по това дали са „най-нови”. Ако сте в меню „търговски марки” ще имате опция за „най-нови” стоки, „по цена” и „ по категории”. За разлика от много други електронни магазини, в BIKESPORT няма нужда да губите време и да търсите дали даден продукт е в наличност или не – всичко, което виждате е налично и Ви очаква.

В сайта е интегриран специален „списък за сравнение”, в който може да съпоставите до 4 артикула, както от еднакви, така и от различни категории. Предимствата на BIKESPORT са голямото разнообразие, сигурност при пазаруване online, изключителната лекота и гъвкавост на навигацията, правеща ориентирането и пазаруването лесно, удобно и интересно. Не на последно място е и изключително изчистената дизайн концепция на BIKESPORT – това е електронният магазин без нито една нежелана реклама, дразнещи банери и претрупани с излишна информация страници. Качеството на фотографиите в BIKESPORT е изключително високо и позволява детайлно разглеждане на всеки продукт.

Тук ще откриете това, за което сте влезли бързо, лесно и удобно. В BIKESPORT може да се екипирате напълно за любимия Ви спорт или да добавите желания аксесоар към Вашето оборудване.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 17 Октомври 2011 17:02 )
 

Партньори