Начало Галерия Видео Национален шампионат по спускане 2018 | Видео от Martobas Project
Национален шампионат по спускане 2018 | Видео от Martobas Project
Написано от Мартин Иванов    Събота, 28 Юли 2018 20:59    Печат

Свикна ли сме да свързваме малкия и китен град Чепеларе, сгушил се във величествената планина Родопи, с неговите зимни постижения и световни и олимпийски герои. Но на 22 юли там се проведе така дълго чаканият шампионат по спускане в планинското колоездене.

БГ колоездачи, от малки до големи, бяха вперили поглед в 3 400 метровото трасе „Брус Лий“, наистина създадено за шампиони. Състезателите бяха групирани в няколко категории и наброяваха около 80 души. Трасето изобилстваше от технични и скоростни отсечки. За съжаление някои от колоездачите не успяха да завършат това състезание, вследствие на получени травми. Нека им пожелаем скорошно възстановяване. Като изключим този неприятен момент, шампионатът поднесе доста изненади на почетната стълбичка и доскорошни фаворити бяха изместени от така бленуваното първо място и титлата шампион на България.

Но стига толкова словоизлияния! Оставям ви да се насладите на това, което засне моята снимачна техника. Така че приятно гледане и до скоро виждане, надявам се в Ботевград...

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 28 Юли 2018 22:57 )
 

Партньори