Начало Галерия Видео Клуб Виво за сезон 2017
Клуб Виво за сезон 2017
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 05 Декември 2017 09:43    Печат

Когато се занимаваш с нещо, което обичаш, обикновените пречки и трудности сякаш стават незабележими. Това не означава, че липсват, но преодоляването им сякаш е по-лесно. Това вероятно е една от причините за успеха на петричкия клуб Виво - хората в него обичат да карат велосипеди, да строят трасета, да организират събития. За тях планинското колоездене е начин на живот и то много повече, отколкото сме свикнали да влагаме в този клиширан израз.

За няколко години Петрич израстна от далечна и непозната за много хора дестинация до любимо място за каране на планинските колоездачи в най-различни дисциплини и основна заслуга за това имат двата местни клуба (Виво и Бела Екстрийм). Голяма част от членовете им преди няколко години бяха все още ученици, други и сега са такива, но независимо от възрастта и възможностите си, всеки от тях работи и допринася за това трасетата над града да стават повече и по-добри, събитията по-интересни, а участията на техните състезатели по-успешни.

За всичко това през сезон 2017, в който клубът реализира няколко събития, включително и две съвсем нови състезания, разказват Теодор Мавродиев, Оги Милушев и Димитър Мазнейков в този 15-минутен филм:

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 05 Декември 2017 11:21 )
 

Партньори