Начало Галерия Видео Вазовата пътека покрай водопада Скакля
Вазовата пътека покрай водопада Скакля
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 07 Април 2016 07:18    Печат

Пътеката от водопада Скакля до село Гара Бов е една от най-опасните, които си спомням да съм карал. Парапетите, които са сложени в много секции от нея, не са случайни! Ако искате да си припомните повече подробности за нея или да я карате, можете да разгледате описанието ѝ тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/trails/routes/1063-route073.

Преди няколко години нямахме Go Pro и други такива екстри, нито пък губехме много време за снимане - достатъчно ни беше стегнато в стомасите, за да се занимаваме със странични неща. Наскоро обаче една наша читателка реши да комбинира публикувания току що маршрут "Понор планина" (който само дни след появата му в сайта вече бе каран и харесан от доста хора) със спускане по Вазовата пътека и направи доста хубав и онагледяващ клип за пътеката:


Add this to your website

Коментари

avatar lucky loser
+1
 
 
Как се казва песента, дори Shazam не ми помогна.. :)
avatar sartor
0
 
 
Песента е на Диа - Егея: https://www.youtube.com/watch?v=YhbrAIgGrXs
Жената много държеше на нея докато правех клипа :D
avatar dusaka
0
 
 
а със коя програма обработваш и режеш клипчетата ?
avatar sartor
0
 
 
@dusaka - програмата е GoPro Studio (безплатна е, т.е. не я търси в торентите). За съжлание компютъра ми е толкова стар, че трудно би поддържал рендериране с по-сериозен софтуер. Даже вече последните версии на AutoDesk Inventor или Solid Works (инжинерен софтуер) трудно може да рендерират някоя сглобка (assembly) - това ми е мерилото за това какъв софтуер да използвам за оптимални резултати (не да чакам 1 ден да се рендерира 3-4 минутно клипче)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 14 Май 2019 22:00 )
 

Партньори