Начало Галерия Видео Видео - нова рубрика в MTB-BG.com
Видео - нова рубрика в MTB-BG.com
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 30 Юни 2011 09:52    Печат

Макар че в първите години от развитието на сайта дори не ни хрумваше да мислим за видеосъдържание в него, напоследък присъствието на подобни материали става почти неизбежно, така че ето, макар и късно, намерихме време да добавим още една рубрика в менюто на МТБ-БГ.

Всъщност, поради липса на място в навигационната лента, като и заради факта, че подобни материали носят най-вече визуална наслада, групирахме бутоните за рубриката "Снимки" и за новата "Видео" в обединяващата категория "Галерия".В нея ще виждате най-новите снимки, добавени в сайта, както и най-новите видеоклипове, а ако желаете да отидете директно в някоя от двете рубрики, използвайте съответните бутони от падащото меню в главната навигационна лента.

Сега и няколко уточнения за новата рубрика:

Първо, МТБ-БГ няма да се превръща в сайт за качване на видеоклипове. Материалите, публикувани при нас, няма да се съхраняват на нашия сървър - те само ще са включени в кратки статии чрез т.нар. embed code.

Второ, видеосъдържанието няма да се превръща в основно - за МТБ-БГ то ще е просто допълнително, забавно, надяваме се дори и полезно, но със сигурност няма да прекаляваме. Основната идея всъщност е да можем да ви представяме някои по-интересни видеоклипове от България и чужбина, но все пак подбрани, така че да съответстват на основната тематика на сайта.

За секцията "Видео" ще си партнираме с видеопортала за екстремни спортове eXtube.org, където ще съхраняваме видеоклиповете, направени от нас. Имаме доста идеи за реализиране в тази насока, дано и времето да ни стигне. Надяваме се, че постепенно с помощта на видеоматериали ще можем по-добре да отразяваме и онагледяваме събития, маршрути, тестове на компоненти и велосипеди и др.

Вие също можете да предлагате видеоклипове  за публикуване в новата рубрика. За целта е достатъчно да ги качите в някой видеопортал и да оставите възможност за споделянето им чрез embed code, след което да ни изпратите линк към клипа. Ако преценим, че е подходящ, с радост ще го добавим в новата рубрика.

В нея ще публикуваме и новини, свързани като тематика с видеоклиповете - например за видеоконкурси и др.

Започваме!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 30 Юни 2011 13:54 )
 

Партньори