Начало Галерия Видео Bring To A Head - филм на Георги Радев
Bring To A Head - филм на Георги Радев
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 08 Март 2011 17:02    Печат

Тия дни на бял свят официално се появи нов български байк филм. Името му е Bring To A Head и е създаден от Георги Радев, когото виждате на снимката долу.

Всъщност Жоро може би е последният човек, който се нуждае от представяне, поне пред по-запалените фенове на спорта. Има поне няколко причини той да е един от най-големите любимци на публиката в състезанията по спускане и 4Х, но може би най-важната от тях ще видите във филма - невероятното каране, което той демонстрира навсякъде.

Имал съм удоволствието да карам с Жоро 1-2 пъти по склоновете на Стара планина, гледал съм го на dirt скоковете, пъмп-траковете, голямата въздушна възглавница, както и в много състезания по спускане, 4Х и дори крос-кънтри. За мен лично това е един от най-талантливите планински колоездачи в България - човек, който има не само физическа издръжливост и воля, но и страхотни умения, покриващи почти всеки аспект от карането на маунтин байк. В състезанията той винаги се раздава докрай и кара за победата, а извън тях винаги се състезава със себе си, поставяйки си все по-големи цели. Така, например, с много упоритост и смелост Георги стана първият човек в България, който успя да направи успешно задно салто. Жоро е също така много приятен и скромен човек, който е свикнал повече да действа, отколкото да приказва. В резултат на това изпод ръцете му са се появили не една и две предизвикателни пътеки и скокове. Дори филмът, който ви представям сега, е плод на тази негова черта от характера - да прави нещата добре, макар и без много шум.

Георги Радев и Гергана Тенева (основният му помощник в създаването на този филм) не са професионални оператори, не разполагат с висококачествена снимачна техника, нито пък се занимават с видеомонтаж, озвучаване и т.н. От тази гл.т. филмът може да ви се стори любителски, но това не му пречи да е хубав и интересен, защото красотата на доброто каране просто не може да се скрие. А и старанието да направят една наистина добра продукция, макар и с "подръчни средства", си личи от всеки детайл и е едно от нещата, които правят кадрите толкова истински.

Филмът е качен като торент в Extreme Bits. Можете да го свалите чрез този линк, ако имате регистрация там: http://www.extremebits.org/details.php?id=9973

Bring To A Head вероятно ще се появи и на други места в интернет. Можете да следите за това, както и да напишете коментар, в тази тема от форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=82602


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 30 Юни 2011 09:12 )
 

Партньори