Начало Галерия Снимка на деня Снимка на деня | 03.03.2019
Снимка на деня | 03.03.2019
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 03 Март 2019 08:30    Печат

 

Автор: Любомир Ботушаров

Байк и рън за Чепън 2018

Пролетта наближава, а с нея и едно от най-популярните ХС състезания, което в последните години събира стотици участници по склоновете на Чепън планина край Драгоман. Байк и рън за Чепън 2019 ще се проведе на 20 април, регистрацията вече започна, а повече подробности можете да видите тук: https://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2019/7129-events-bg-2019-bike-run-chepan.

Ако искате да тренирате отрано, оригиналният маршрут на състезанието можете да разгледате тук: https://www.mtb-bg.com/index.php/events/eventsbg/1669-events-bg-120404-bike-4-chepan. Възможно е да има някакви леки промени в следващите години, но не са съществени.


Реклама


Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на info@mtb-bg.com или използвайте някой от начините, описани в тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 03 Март 2019 08:43 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори