Начало Галерия Снимка на деня Снимка на деня | 08.02.2019
Снимка на деня | 08.02.2019
Написано от Giuseppe Giuliano / Red Bull Content Pool    Петък, 08 Февруари 2019 08:03    Печат

 

Автор: Giuseppe Giuliano / Red Bull Content Pool

Марко Аурелио Фонтана във Вал ди Требиа, Италия

Марко Аурелио Фонтана, един от най-успешните ХС състезатели за изминалото десетилетие, бронзов медалист от Олимпийските игри в Лондон през 2012 г., наскоро обяви края на състезателната си кариера и плановете си за бъдещето, които включват много карания с е-байк, включително и участие в специализирани ендуро състезания за еМТБ. По този повод атлетът на Red Bull разпространи и кратко видео, в което демонстрира възможностите на своя нов е-байк Focus: https://www.youtube.com/watch?v=3gZs18Jsuaw.

Повече информация можете да намерите тук: https://www.redbull.com/it-it/marco-fontana-2019-bici-elettrica-gare-enduro (на италиански език, но с помощта на Google преводача всичко става ясно).


Реклама


Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на info@mtb-bg.com или използвайте някой от начините, описани в тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 08 Февруари 2019 08:17 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори