Начало Галерия Снимка на деня Снимка на деня | 02.02.2019
Снимка на деня | 02.02.2019
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 02 Февруари 2019 08:21    Печат

 

Автор: Любомир Ботушаров

Алекс Иванов изпраща деня с поредна бърза обиколка в 24-часовия маратон край с. Мътеница

17-годишният младеж бе основния мотор за победата на щафетата Велораптор, завъртайки повечето дневни обиколки (защото през нощта нямаше право да кара по регламент), и то след като бе дошъл директно от Велорали Ябланица, където също бе постигнал отлично класиране.

Ако искате да научите малко повече за този млад състезател, извън сухата статистика на класиранията, прочетете това кратко интервю с него: https://www.mtb-bg.com/index.php/other/interview/7038-interview-2019-mtb-card-alex-ivanov.


Реклама


Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на info@mtb-bg.com или използвайте някой от начините, описани в тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 02 Февруари 2019 08:38 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори