Начало Галерия Снимка на деня Снимка на деня | 01.01.2019
Снимка на деня | 01.01.2019
Написано от Орлин Койчев    Вторник, 01 Януари 2019 10:11    Печат

Автор: Орлин Койчев

Зимна колоездачна приказка

МТБ-БГ пожелава на всички свои читатели и приятели успешна, здрава и безаварийна 2019 г., изпълнена с много каране - навсякъде и във всякакво време!

Благодарение на Орлин Койчев и Bike Ventures мога да започна годината с тази снимка, която е тематична в много отношения. Мястото е Благоевград и през 2018 г. това бе една от най-популярните дестинации за каране в България - сигурен съм, че това ще бъде така и през новата година. Зима е, но в Благо това обикновено не е проблем, дори в редките случаи, когато пейзажът наистина побелее, както е на тази снимка. Но най-важното е, че карането там винаги е на ниво - точно каквото се надявам да бъде и през цялата 2019 година!


Реклама


Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на info@mtb-bg.com или използвайте някой от начините, описани в тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 01 Януари 2019 10:32 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори