Начало Галерия Снимка на деня Снимка на деня | 02.11.2018
Снимка на деня | 02.11.2018
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 02 Ноември 2018 05:34    Печат


Автор: Любомир Ботушаров

Старт от Конгуро

Когато станах сутринта и погледнах часовника, той показваше 5:34. И това ако не е съвпадение!!!

От днес до неделя отново ще сме по склоновете на Беласица за второто издание на Петрич Ендуро, което тази година е последен кръг от Българските ендуро серии. Картата и програмата може да видите тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2018/6761-events-bg-2018-petrich-enduro-info, а събитието във Facebook е тук: https://www.facebook.com/events/2120442198229362/.

Ако искате да си припомните как беше миналата година, когато е направена и горната снимка, ето го репортажът от тогава: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2017/5638-events-bg-2017-petrich-enduro-report.


Реклама


Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на info@mtb-bg.com или използвайте някой от начините, описани в тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 02 Ноември 2018 05:40 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори