Начало Галерия Снимка на деня Снимка на деня | 31.07.2018
Снимка на деня | 31.07.2018
Написано от Monster Energy    Понеделник, 30 Юли 2018 23:41    Печат


Автор: Monster Energy

Сам Рейнолдс по време на Dark Fest 2018

Скорошното видео от Royal FEST 2018 ме подсети за няколкото материала, които публикувахме по-рано през годината за едно друго събитие от FEST сериите - Dark Fest 2018 в ЮАР. Тези статии бяха реализирани със съдействието на Monster Energy, които предоставиха и снимките за тях, включително тази, която виждате горе. Ето връзки към статиите, ако не сте ги чели или искате да си ги припомните:

Няколко въпроса към Сам Рейнолдс за Dark Fest 2018

Подготовката на Dark Fest 2018 върви с пълна сила

Dark Fest 2018 - трета седмица от подготовката (видео и снимки)

DARKFEST 2018 - Официален видеоклип


Реклама


Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на info@mtb-bg.com или използвайте някой от начините, описани в тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 30 Юли 2018 23:57 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори