Начало Галерия Снимка на месеца Снимка на месеца - септември 2016 г.
Снимка на месеца - септември 2016 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 16 Септември 2016 10:03    Печат


В средата на месеца обикновено обявяваме номинациите за конкурса "Снимка на месеца", но този път няма да има такива. Причината е, че почти всички снимки, публикувани в галерията на сайта през последните 30 дни, са дело на редакцията, т.е. почти няма фотографии от външни автори. Това пък означава, че в номинациите биха преобладавали наши снимки, допълнени само от 1-2 други, което би лишило конкурса от смисъл. Затова септември 2016 г. ще го броим като нулев месец, а малкото снимки от външни автори, които заслужават номинация, ще бъдат "прехвърлени" към конкурса за месец октомври, за да не ги лишаваме от шанса да се борят за висока оценка и награда.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 16 Септември 2016 10:40 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори