Начало Галерия Снимка на месеца Снимка на месеца - юли 2013 - номинации
Снимка на месеца - юли 2013 - номинации
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 15 Юли 2013 00:40    Печат

Като за отпускарски месец, кандидатурите за юли са само 10, което може би се дължи в голяма степен и на това, че юни бе доминиран от големите състезания по спускане и като че ли нямаше голямо тематично разнообразие в галерията на МТБ-БГ. Кой знае обаче - може пък по-малкият брой снимки да направи борбата за първото място по-оспорвана... Включете се и вие в избирането на най-добрата снимка за юли 2013 г. Тя ще спечели награда в размер на 50 лв.


Правила на конкурса

Подробности за конкурса (на по-достъпен език от правилата)

Снимките са подредени по реда на публикуването им - от по-старите към по-новите. Под всяка снимка има връзка към точното ѝ място в Галерията на МТБ-БГ. Тъй като технически качеството на снимките може да варира в известна степен на различните места, където са публикувани, съветваме ви при преценката си за тях да ползвате оригиналните изображения в Галерията, които се показват като проследите връзките долу и натиснете върху снимките на страниците, които ще се отворят.

Можете да изразите отношението си към снимката и във Facebook, като натиснете "like" (харесвам) за тези кадри, които ви допадат. Третата възможност е специалната анкета във форума. Там можете да изберете само една от номинираните снимки, т.е. трябва да решите коя от тях ви харесва най-много и да гласувате за нея (трудна задача, без съмнение!). Връзки към анкетата и към галерията във Facebook ще намерите в долния край на статията.

Номинации за Снимка на месеца - юли 2013


Автор: Деян Димитров
Заглавие: Насред маслините
Връзка към Галерията на МТБ-БГ: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/pow/pow-433


Автор: Iced Honey
Заглавие: Красивата България
Връзка към Галерията на МТБ-БГ: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/pow/pow-434


Автор: Любомир Ботушаров
Заглавие: Пробуждане
Връзка към Галерията на МТБ-БГ: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/transrodopi-june-2013/-2013-10813


Автор: Любомир Ботушаров
Заглавие: яз. Студен кладенец
Връзка към Галерията на МТБ-БГ: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/transrodopi-june-2013/-2013-10735


Автор: Любомир Ботушаров
Заглавие: Pamporovo Bike Cup 2013, Жеката
Връзка към Галерията на МТБ-БГ: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/pow/pow-435


Автор: NY.kiFF
Заглавие: Pamporovo Bike Cup 2013, Асен Стратиев
Връзка към Галерията на МТБ-БГ: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/pamporovo-bike-cup-2013-sunday/pamporovo-bike-cup-2013-11061


Автор: NY.kiFF
Заглавие: Pamporovo Bike Cup 2013
Връзка към Галерията на МТБ-БГ: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/pamporovo-bike-cup-2013-sunday/pamporovo-bike-cup-2013-11055


Автор: Любомир Ботушаров
Заглавие: Borovets Open Cup 2013 - тренировки
Връзка към Галерията на МТБ-БГ: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/borovets-open-cup-2013-saturday/borovets-open-cup-2013-11086


Автор: Любомир Ботушаров
Заглавие: Borovets Open Cup 2013 - квалификация
Връзка към Галерията на МТБ-БГ: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/borovets-open-cup-2013-saturday/borovets-open-cup-2013-11077


Автор: Димитър Щуров
Заглавие: Перпендикулярно извисяване
Връзка към Галерията на МТБ-БГ: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/pow/pow-436

 

Анкета във форума на МТБ-БГ

Галерия във Facebook


Add this to your website

Коментари

avatar night-power
+1
 
 
На 6-тата снимка не е Валентин Пашков ,а Асен Стратиев :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 17 Юли 2013 00:54 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори