Начало Събития Събития чужбина (архив) Red Bull Downtown 2008
Red Bull Downtown 2008
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 23 Май 2008 11:28    Печат

Поредното, девето издание на най-известното състезание по "градско спускане", което се организира всяка година в Лисабон от компанията за тонизиращи напитки Red Bull, се проведе на 18 май, а победител в него стана... Стив Пийт. За седми пореден път! Сътоброникът му в Santa Cruz Syndicate, Грег Минаар остана втори, само на 46 стотни, а трети е Филип Полк (Словакия). Четвърти и пети са Сам Хил и Седрик Грасия.

Гледайки тези имена, знаете, че е било оспорвано, нали? Всъщност самият Стив Пийт призна, че е имал и късмет, след като при тренировките успя да "извади" единия си пръст (и да го намести след това), а на квалификацията завърши с второ време и Минаар изглеждаше по-бърз, но...в крайна сметка британецът отново успя да се наложи над всичките си именити съперници в Лисабон. 

Снимки и видеоклипове от състезанието можете да намерите насам-натам из интернет.

Коментари във форума


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 18 Януари 2010 19:25 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори