Начало Събития Събития чужбина (архив) Андреу Лакондеги спечели Red Bull Rampage 2014
Андреу Лакондеги спечели Red Bull Rampage 2014
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 30 Септември 2014 15:13    Печат


В понеделник, между 22:00 и 00:30ч българско време, най-запалените фенове на спускането, фрийрайда и планинското колоездене изобщо се бяха втренчили в прякото предаване от най-известното и може би най-брутално фрийрайд състезание в света - легендарната надпревара в Юта, наречена Red Bull Rampage, която си остава ненадминат образец в този вид каране. Огромни скокове, отвесни склонове, изключително опасен терен и 20 от най-добрите фрийрайд карачи в света - такава е рецептата, която за пореден път прикова десетки хиляди пред екрана. Ако не сте били сред тях и желаете да отделите 2 часа за подобно удоволствие, можете да гледате повторението на този адрес:

http://live.redbull.tv/events/448/redbull-rampage-2014/

Всъщност състезанието трябваше да се проведе в неделя, 28 септември, но се наложи организаторите да го отложат с един ден заради лошо време. Отново ще кажа, че да преразказвам подобна зрелищна надпревара не е продуктивно, видеокадрите и снимките в интернет са единственото, което донякъде може да покаже докъде се простират възможностите на настоящото поколение фрийрайдъри. Затова просто ще отбележа резултатите, а на който му е интересно, лесно ще намери онагледителен материал. :)

1. Андреу Лакондеги - 95.25 т.
2. Камерън Зинк - 89.50 т.
3. Брандън Семенук - 89.25 т.
4. Кайл Стрейт - 89.00 т.
5. Брет Рийдър - 88.50 т.

Пълно класиране, както и друга информация по темата можете да намерите тук:

http://rampage.redbull.tv/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 30 Септември 2014 16:24 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори