Начало Събития Събития чужбина (архив) Велоклуб Мамут: Пет медала от Тасос 2014
Велоклуб Мамут: Пет медала от Тасос 2014
Написано от Велоклуб Мамут    Вторник, 06 Май 2014 08:15    Печат


На 4 май за 10-и път се проведе MTB Thassos Cup, най-старото състезание по планинско колоездене в Гърция и едно от най-престижните на Балканите. За юбилейното издание обилните дъждове направиха и без това много тежкото 58 километра трасе в истинско предизвикателство. Изровените от водата пътища и пътеки бяха сериозно изпитание за състезателите и велосипедите им, като само единици се разминаха без спукани гуми или други дефекти. Организаторите както винаги се бяха постарали да маркират и осигурят подкрепителни пунктове и медицински екипи по трасето. На старт застанаха над 200 човека, като традиционно освен гърците участваха и най-добрите състезатели от Румъния.

В тези условия състезателите на велоклуб "Мамут" успяха да се преборят за общо пет медала в няколко категории. Повече подробности за представянето им, включително връзки към снимки от състезанието, можете да видите в техния уебсайт:

http://veloclubmammut.com/wordpress/index.php/10th-mtb-thassos-cup-2014-tour-of-thassos/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 06 Май 2014 10:15 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори