Начало Събития Събития чужбина (архив) Силно българско участие в първия кръг на Enduro Mediterraneo в Ксанти
Силно българско участие в първия кръг на Enduro Mediterraneo в Ксанти
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 14 Април 2014 22:12    Печат

Доста българи се включиха в едно от най-близките и достъпни ендуро състезания през този сезон, и не само се включиха, но заеха и челни места в категориите си!


Иван Колев (Ram Bikes) завърши втори при най-силната категория - мъже. Пак в нея съотборникът му Боби Крумов е пети, а веднага след него е и Добромир Добрев от Enduro Warriors. Наши хора са и на 9-10 място, Антон Настев и Мирослав Кираджийски.

Ани Томева (Свободно измерение) даде второто най-добро време при жените, а Драгомира Раева (Enduro Warriors) е четвърта.

Орлин Койчев (Enduro Warriors) пък завърши трети в категория Hardtail.

Пълните резултати можете да видите тук: http://moto-live.info/

Поздравления за всички участници, ще очакваме в следващите дни още подробности, споделени от тях. Засега доста добър и подробен репортаж от събитието можете да прочетете в сайта на Enduro Warriors: http://bit.ly/1eGs9Br


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 14 Април 2014 22:41 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори