Начало Събития Събития чужбина (архив) Andalucia Bike Race 2014 започна!
Andalucia Bike Race 2014 започна!
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 24 Февруари 2014 11:15    Печат


На 23 февруари, неделя, бе даден стартът на четвъртото поредно издание на едно от най-бързо развиващите се многоетапни състезания в Европа. То поставя своеобразно начало на сезона за подобни надпревари на Стария континент, което е възможно благодарение на топлия и приветлив като цяло климат в южната испанска провинция Андалусия. Не са рядкост обаче и типичните зимни условия, което се видя съвсем ясно в състезанието през 2013 г., което тогава отразихме с пълни подробности, тъй като в него участваше и белгиецът Уоутър Клепе като представител на Ram Bikes и MTB-BG.com.

Тази година Уоутър отново е на линия, кара с друг съотборник - Брам Сайес, и за друг отбор, отново медиен, този път за румънския сайт Freerider.ro. Иначе казано, отново имаме повод да следим отблизо надпреварата, така че очаквайте след края на състезанието репортаж за развитието му в отделните етапи, както и няколко думи от Уоутър, които ще са най-ценни. Дотогава можете да следите всеки ден резултатите в сайта на събитието: http://www.andaluciabikerace.com/.

След първия етап Уоутър и съотборникът му заеха 23 място в категория Мъже-елит, която е най-оспорваната. Това е изключително добро начало, особено като се има предвид все по-професионалния профил на това мероприятие. FREERIDER.RO-TRUST-RAM-BIKES със сигурност е един от малкото любителски отбори на толкова предни позиции - пред и около тях се забелязват предимно професионални тимове.

Пожелаваме им да запазят и дори да подобрят класирането си в следващите дни!


Add this to your website

Коментари

avatar nikant
0
 
 
Много добро представяне на Клепе и съотборника му, само на втори етап явно са имали някакви проблеми.
avatar edinmilion
0
 
 
Движат се 19-ти, не вярвам да са имали проблем, тъй като времената не са много далеч от първите (средно с около 20 мин. на етап) :)
http://www2.andaluciabikerace.com/uploads/clasificacion/file/53/utf-8__E5_-_Clasificaci__n_General_Acumulada_Completa_Scratch.pdf
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 24 Февруари 2014 14:37 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори