Начало Събития Събития чужбина (архив) Покана за три ендуро състезания в Гърция
Покана за три ендуро състезания в Гърция
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 25 Януари 2014 11:20    Печат

През септември 2013 г. в Гърция се проведе първото състезание в дисциплината ендуро. Името му е Enduro Mediterraneo и ако ви е интересно, можете да гледате официалния видеоклип от него:

Enduro Mediterraneo 2013: 1st Enduro MTB race in Greece from GO experience on Vimeo.

За 2014 г. организаторите му са си поставили още по-амбициозна задача - да организират цяла верига от три състезания под същото име! Първото ще е през пролетта (12-13 април) в Ксанти, второто е лятно (28-29 юни) в Стени, Евиа, а третото ще е чак през октомври (18-19) в Пелион, Волос. И макар че повечето подробности за събитията още не са обявени, предварителното записване вече е открито. Таксата за всяко от мероприятията по принцип е 30 евро, но можете да получите и отстъпки за ранно записване. В сайта на организаторите ще намерите също така регламент (като цяло се следват правилата на Световните ендуро серии) и друга полезна информация, а както казах, скоро се очакват и детайли за отделните събития: 

http://enduromediterraneo.com/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 25 Януари 2014 17:11 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори