Начало Събития Събития чужбина (архив) Andalucia Bike Race 2013 - резултати на живо
Andalucia Bike Race 2013 - резултати на живо
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 24 Февруари 2013 10:25    Печат

Днес започва многоетапният маратон Andalucia Bike Race, в който ще стискаме палци за Уоутър Клепе, който ще кара за отбор Ram Bikes/MTB-BG.com заедно със своя приятел от Белгия Кен ван ден Булке. И макар че интересните подробности за всеки ден Уоутър ще ни ги разкаже когато се върне, най-нетърпеливите и съпричастни към представянето му ще могат и в тази статия да следят всеки ден резултатите от надпреварата и конкретно тези на "нашия" отбор.

След всеки етап ще ви представяме кратко обобщение за деня, за което ще разчитаме и на информацията, подавана от организаторите.

Освен това те са предвидили в сайта си и резултати на живо, които можете да следите на този адрес:
http://cronochip.racetecresults.com/results.aspx?CId=131&RId=217

Да пожелаем успех на Уоутър и Кен!

http://www.andaluciabikerace.com/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 24 Февруари 2013 12:07 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори