Начало Събития Събития чужбина (архив) 5-th MTB-Thassos Cup 2009 на 3 май
5-th MTB-Thassos Cup 2009 на 3 май
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 31 Януари 2009 20:56    Печат

На 3 май в град Потос на о-в Тасос, Гърция ще бъде даден за пети път старта на състезанието MTB-Thassos Cup, в което традиционно се включват било за удоволствие, било с цел спортни постижения и доста българи. Интересът към проявата всяка година е голям и затова бързам да ви съобщя подробностите, които ми изпратиха организаторите.

На 3 май в град Потос на о-в Тасос, Гърция ще бъде даден за пети път стартът на състезанието MTB-Thassos Cup, в което традиционно се включват било за удоволствие, било с цел спортни постижения и доста българи. Интересът към проявата всяка година е голям и затова бързам да ви съобщя подробностите, които ми изпратиха организаторите. 

За тези, които искат да черпят информация директно от източника (на английски език), веднага осигурявам тази възможност чрез следната връзка: 
http://www.mtb-thassos.com/index.php?id=101〈=1

За останалите подготвих кратък преразказ на най-важното, като във всички случаи е добре да погледнете внимателно страницата от горния линк. 

Трасето ще е почти същото като миналата година. Единствената промяна засяга спускането, където една от пътеките е заменена с друга, по-малко камениста, което е намалило и дължината на маршрута с 1,5 км. 

Организаторите предупреждават, че от участниците се изисква да имат добра физическа подготовка, изправен велосипед и силно препоръчват носенето на няколко резервни гуми заради трънливия облик на някои от местностите, през които минава трасето. 

Участниците са разделени в няколко категории: младежи (15-18 г., изисква се разрешение от родител/настойник), мъже (18-35 г.), ветерани (над 35 г.) и жени. 

Класираните от 1-во до 3-то място получават купа, а тези от 4-то до 6-то медал. 

Таксата за участие е 15 евро и включва тениска, сувенир и грамота за участие. 

Всеки заинтересован от участие в състезанието трябва да изпрати до организаторите e-mail, съдържащ имената му, адрес, националност, дата на раждане и телефон за контакти на някой от следните адреси: 
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Срокът за изпращане на заявки за участие е 28 април 2009 г.

Организаторите не са задължени да осигурят настаняване за състезателите, така че е добре последните да се погрижат достатъчно рано за това. Няколко хотела и квартири ще предлагат легла за една или две нощувки на цени от 10 до 20 евро за дните на състезанието. Списък на местата, предлагащи настаняване, ще откриете на адрес: http://www.mtb-thassos.com/

За повече информация относно състезанието можете да се обадите и на някой от следните телефони: 6970015966 или 6946955704.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 18 Февруари 2009 08:37 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори