Начало Събития Събития България (архив) Първи вести от Търново
Първи вести от Търново
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 08 Октомври 2006 07:25    Печат


Второто състезание по траял за сезон 2006, проведено на 7 октомври във В.Търново, бе не по-малко интересно от първото (в Русе). Тук също имаше неща, които се случиха за първи път - трасетата бяха на закрито, имаше дуал в траялджийски вариант (състезателите караха по две еднакви трасета) и др. Не мога да не отбележа и видимото подобряване на нивото на каране (а също и на оборудване) в тази дисциплина, което доведе до много оспорвана борба за първите места, а крайното класиране може би дори изненада мнозина. На първо място завърши Александър Толев (Казанлък) с 2 наказателни точки, следваше го Дойчин Абаджиев (Русе) с 6т. и Цветелин Момчев (Русе) - 9т. Повече подробности очаквайте тази седмица в пълния репортаж от събитието.

Коментари във форума


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 13 Януари 2010 15:40 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори