Начало Събития Събития България (архив) Репортаж от състезанията във В.Търново на 11-12 септември
Репортаж от състезанията във В.Търново на 11-12 септември
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 02 Ноември 2004 07:25    Печат
 Снимки: Емил Димитров и Ася Маринова
 

Организатори и спонсори на двете състезания бяха: община Велико Търново, Туристическо дружество "Трапезица 1902" Велико Търново, Клуб по планинско колоездене-Велико Търново, магазин "BAS"-София, фирма "Веломания"-София, фирма "Горгона"- Велико Търново.

Благодарение на информацията, предоставена от организаторите, както и на многото видеоклипове, появили се наскоро в мрежата, вече можем, макар и със закъснение, да ви предложим този кратък репортаж от интересните надпревари в Търново. Изказвам специални благодарности на Петър Николов за помощта.

 
 
 Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 21 Декември 2009 09:34 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори