Начало Събития Събития България (архив) "Три чуки" 2009 - Чипровци, 5 септември
"Три чуки" 2009 - Чипровци, 5 септември
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 25 Август 2009 16:13    Печат

Интересните събития през 2009 г. като че ли нямат край. Освен традиционни състезания през този сезон се появиха и нови прояви, които дават възможност ако не за някакви големи спортни изяви, то най-малкото за приятно каране на приятни места. Последното мероприятие от такъв тип, за което официалната информация се появи днес, е състезанието "Три чуки" край Чипровци, което ще се проведе на 5 септември.

Освен старта в събота, в неделя ще има възможност и за достатъчно сериозно каране по интересен маршрут с дължина над 30 км и денивелация над 1000 м. 

Подробности за състезанието можете да намерите в разработения специално за целта сайт:
http://3chuki.adventura.bg/

В него ще намерите наредбата и програмата на проявата, GPS следа за трасето,  упътване за достигане до Чипровци и места за настаняване в града. Има и форма за електронно записване, както и координати за връзка с организаторите. Накратко - всичко необходимо, за да се информирате в оставащите 10 дни. 

Поглеждайте също и тази тема във форума, където ще има и допълнителна информация:
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=59387


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 25 Август 2009 17:22 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори