Начало Събития Събития България (архив) "Път за никъде" - остават броени дни!
"Път за никъде" - остават броени дни!
Написано от Организаторите    Вторник, 21 Юли 2009 16:40    Печат

Може би си спомняте, че преди време ви съобщихме за едно предстоящо събитие, целящо най-вече да популяризира района на Банско като подходящо място за планинско колоездене. Макар че някои от каранията ще имат състезателен елемент (отчитане на време), форматът на проявата е по-скоро фестивален или под формата на организирано каране. Наред с ХС каранията, през двата дни регистрираните участници ще могат да карат и около лифта над Добринище, достъпът до който е включен в цената за участие. Днес ми бе препратена и една покана от организаторите, която по принцип е насочена към клубовете по колоездене, но съдържа достатъчно важна информация за всички, които желаят да се включат в мероприятието, затова я публикуваме без изменения.

От името на организаторите, бихме желали да ви поканим да вземете участие в двудневния фестивал за планинско колоездене “Road To Nowhere”, който ще се проведе на 25-ти и 26-ти Юли 2009-та година в град Банско. Вярваме, че участието на вашият клуб в мероприятието ще допринесе за вдигане на състезателното му ниво и едновременно с това за нас ще бъде истинско удоволствие да споделим с вас увлечението си към планинското колоездене. Уверяваме ви, че трасетата за крос-кънтри са подготвени отлично, както и зоната на финала, където в петък и събота вечер са предвидени големи партита. Елате да покараме и да се забавляваме.

Програма:

24-ти Юли – регистрация и парти за откриване в зоната на финала (парк Банско)
25-ти Юли – крос кънтри – трасе “dead dog” с дължина 46 километра (2 обиколки), голямо парти в зоната на финала с DJ Boro и DJ Onslaught
26-ти Юли – крос кънтри – трасе “perfect day” с дължина 30 километра
25-ти и 26-ти Юли – даунхил – свободно каране (лифта е безплатен за регистрираните участници) в зоната на ски-лифт “Безбог”

Таксата за участие във фестивала, включваща настаняване в тризвезден хотел е 50 лева. Таксата за участие без настаняване е 20 лева. Всеки клуб има право да разпъне шатра в зоната на финала.

Ако желаете да участвате (на което искрено се надяваме), моля да се свържете с нас на контактите по-долу за да можем да се погрижим за вашето настаняване, транспорт или други нужди. При възникнали въпроси, също ви приканваме да не се колебаете да ни потърсите.

За повече информация и регистрации следете и www.bansko-mtb.com

С уважение,
Георги Петров,
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Office: +359 2 9621478
Mobile: +359 885 037 779
BAS Team,
Road To Nowhere

Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 21 Юли 2009 17:04 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори