Начало Събития Събития България (архив) DRAG BIG AIR и Testdrive на велосипеди Drag 2010
DRAG BIG AIR и Testdrive на велосипеди Drag 2010
Написано от Организаторите    Четвъртък, 11 Юни 2009 14:47    Печат

Прототипи на велосипедите Drag за 2010 година и най-новите модели от 2009 година ще могат да бъдат тествани в София, на 14 юни, от 10 часа в Южния парк (виж картата).

Всеки желаещ може да направи test drive на новите модели, някои от които струват над 8 000 лева.

Ще има и BIG AIR състезание на въздушна възглавница (BIGAIRBAG)

Ще можете да пробвате DRAG Climber върху въздушната възглавница.

Тренировките и тестовете на велосипедите ще се проведат от 10:00 до 13:00  от 16:00 до 18:00 часа, а финалите на състезанието по BIG AIR от 18:00 до 20:00 ч.

Предварително записване за Testdrive в магазините на Веломания:
при Нина (ул Екзарх Йосиф 10, тел 9890265)
DragZone (бул. България 59, тел 8591123 )

Записалите се за Testdrive предварително ще бъдат с предимство.

Непълнолетните участници трябва да имат писмена декларация, подписана от родител.

Записването за BIGAIRBAG - на място. Такса за участието - 20 лв. (включва скокове от 10 до 13 ч, от 16 до 18 ч и участие във финалите от 18 до 20 ч). За победителите са осигурени награди от DRAG и Веломания.

Според броя на записалите се участници финалните скокове ще бъдат проведени или в jam session формат или в 3 скока, като се оценяват най - добрите 2 от тях.

Елате и се забавлявайте!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 11 Юни 2009 15:39 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори