Начало Събития Събития България (архив) Bikeporn’s POV 2014 - 2-4 декември в рамките на Дни на предизвикателствата
Bikeporn’s POV 2014 - 2-4 декември в рамките на Дни на предизвикателствата
Написано от Любомир Ботушаров, Георги Даскалов    Понеделник, 01 Декември 2014 18:15    Печат

Не сте забравили, че от 2 до 4 декември в София се провежда традиционният фестивал Дни на предизвикателствата, нали? Сега има още една страхотна причина да посетите събитието и това е фотографската изложба на един приятел и колега, когото повечето читатели на МТБ-БГ познават ако не лично, то поне чрез въздействащите снимки и репортажи на Bikeporn. Става дума за Георги Даскалов (известен още като Агента), разбира се, и за един негов проект, който чака реализацията си отдавна, но ето че през 2014 г. най-сетне се случва. И тай като Агента си има свой стил и в снимането, и в писането, напълно излишно е аз да се упражнявам по многодумство - по-лесно ми е просто да копирам поканата му от Facebook и да ви уверя, че си струва да разгледате тези снимки!


1 сезон в 3 дни и 80 снимки. Почти 8 години след възникването на идеята BIKEPORN е време и за първата ни изложба. В рамките на “Дни на предизвикателствата” 2014 ще видите селекция от най-надъхващите моменти за тази година, уловени от нашите камери.

Подборът на снимките беше изключително труден - българската маунтин байк сцена се развива все повече и въпреки относително слабата откъм събития година, няма как да претендираме за пълна и изчерпателна хроника на случилото се из нашите планини.
Вместо това сме решили да ви покажем онези моменти, които носят история и емоция. Които ни карат да бъдем непродуктивни на работа, мечтаейки си за пътеката Х и за онзи-перфектен-offcamber-завой-дето-се-взима-с-вратите-напред, за прекрасното усещане да се загубиш и да изследваш непознати планини, за “чукването на пет” и заслужените бири след края на епичен ден в планината, за чистенето на кал от ушите и измежду зъбите вечерта в банята, както и всички останали дребни моменти на наслада и удоволствие, заради които караме колела в планината.

BIKEPORN’S POV 2014 ще се проведе като част от фестивала “Дни на Предизвикателствата 2014” от 2 до 4 Декември в УАСГ, София. Ще ни намерите до входа на залата, очакваме ви!

BIKEPORN

Повече информация за “Дни на Предизвикателствата” 2014 можете да видите тук:
http://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2014/3087-events-bg-2014-dni-na-predizvikatelstvata
http://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2014/3121-events-bg-2014-dni-na-predizvikatelstvata-program


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 01 Декември 2014 18:37 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори